Om baatmessa.no

Båtliv er viktig for mange nordmenn. Det er nok derfor båtmesser fenger og lokker så mange besøkende. Det er alltid noe nytt og spennende å oppdage, fra nye båtmodeller til teknisk utstyr, interiør og ulike duppeditter man kan ta med seg på sjøen. På denne nettsiden finnes informasjon om ulike båtmesser både i Norge og Sverige. Båtinteresserte har mange messer å velge blant, og messene arrangeres i store deler av Norge. Noen messer er store, andre er små, men alle har noe spennende å by på.

Besøk en båtmesse

En båtmesse byr på utstillinger av båter, både i vannet og på land. Utstillere viser fram utstyr og gir gode tilbud til de besøkende. Som regel byr messene på noe for hele familien. Underholdning er også en del av tilbudet, og ved flere av messene kan man teste ut båter og ulike aktiviteter. Noen messer tilbyr muligheten til å ta båtførerbevis. Det er i det hele tatt mye spennende å få med seg.

Til båtmesser med båt

Har man egen båt, kan man besøke mange av messene via båt. Noen messer arrangeres i nærheten av gjestehavner, selv om det kan være vanskelig å overnatte ved disse havnene. Alternativt kan man legge til ved en annen havn i nærheten. Med båt kan man dra langs kysten hele sommeren, og få med seg alle messene som arrangeres. Dette kan være en spennende måte å tilbringe båtsesongen, samtidig som man får med seg vakker natur og spennende steder på turen. Det lønner seg selvsagt å sjekke mulighetene for overnatting og gjesteplasser før man besøker en messe.

Denne nettsiden

På denne nettsiden dekkes både små og store messer. En liten messe trenger ikke å være mindre interessant enn en stor messe. Ofte er de små messene godt besøkt, og de har god stemning. Et oversiktlig messeområde gjør det også lettere å få med seg alle utstillerne og tilbudene. De store messene kan bli så omfattende at man trenger flere dager på å gå over dem, og det har selvsagt også sin sjarm.

Det er selvsagt ikke nødvendig å kjøpe noe på båtmessene. Noen kommer fordi de trenger båt eller utstyr, men andre kommer bare for å se på folkelivet, få med seg underholdningen og kose seg ute ved sjøen. God mat og morsomme aktiviteter hører også med på en båtmesse, så alle finner noe de liker på messene.